Rendőrségi hírek

2022.11.27. 09:11

Hat balesetnél is helyszíneltek a rendőrök Vas megyében az elmúlt 24 órában

Hat balesetnél is helyszíneltek a Vas megyei rendőrök az elmúlt 24 órában. Kérjük, hogy a megváltozott időjárási körülményeknek megfelelően vezessenek!

police.hu

Forrás: police.hu

Személyi sérüléssel járó közlekedési balesetnél helyszíneltek a rendőrök 2022. november 26-án, Szombathely külterületén. Egy helyi lakos személygépkocsival közlekedett a Csaba utcában a 86-os számú főút irányába. A főút kereszteződésében, balra kanyarodása során összeütközött egy, a Vépi út felől közlekedő gépkocsival. A balesetben a szombathelyi sofőr és utasa is súlyosan megsérült.

Könnyű sérüléssel járt az a baleset, amely 2022. november 26-án történt Szombathelyen. Egy helyi lakos személyautóval közlekedett a Szent Márton utcában a Hunyadi János utca irányába, amikor balra kanyarodása során érintőlegesen összeütközött egy szemből érkező gépkocsival. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a balesetben két személy könnyű sérüléseket szenvedett.

Mindkét baleset körülményeit a Szombathelyi Rendőrkapitányság vizsgálja - olvasható a police.hu-n.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában