Sebességmérés

2022.11.18. 10:23

Jelentős gyorshajtások Vas megyéből: egy autóst 180-nal mértek be a 84-es főúton - fotók

A november hónapnak még közel nincs vége, de már voltak olyan sofőrök, akik a megengedett legnagyobb sebesség duplájával közlekedtek Vas megyében.

Forrás: Police.hu

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának járőrei rendszeresen végeznek sebességméréseket a fokozottan balesetveszélyes útszakaszokon. A hónap eltelt időszakában is voltak olyan sofőrök, akik jelentősen túllépték a megengedett legnagyobb sebességet. Az ellenőrzések ideje alatt egy autós a 84-es számú főúton, Kissomlyó térségében 90 km/h helyett 180 km/h sebességgel haladt, egy másik sofőr Celldömölk térségében közlekedett 155 km/h sebességgel.

Forrás: Police.hu

 Három járművezető is lakott területen belül duplázta meg a sebességét, ketten 50 km/h helyett 102 km/h-val egy autós pedig 108 km/h-val közlekedett - tájékoztat hivatalos oldalán a rendőrség. 

Forrás: Police.hu

Egy esetben a sofőrrel szemben, a további négy esetben az üzemben tartóval szemben került kiszabásra közigazgatási bírság. A sofőr büntetőpontot is kapott a gyorshajtás miatt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában