Nagy erőkkel keresték

2022.11.14. 08:33

Megtalálták a szomszéd megyében eltűnt kislányt - Zora a körülményekhez képest szerencsére jól van

Az egész éjjel tartó kutatás után hétfőn délelőtt megtalálták a hatéves T. Zorát, aki egy Pér és Töltéstava közötti tanyáról tűnt el vasárnap délután. Kutyák, drónok, rengeteg civil segítette a rendőrség a katasztrófavédelem munkáját - írja a kisalfold.hu

vaol.hu

Forrás: Police.hu

10.22 - A kislányt a Petz-kórházba szállították orvosi vizsgálatra

"A 2022. november 13-án 16 óra körül egy Péri tanyáról eltűnt kislány felkutatása sikeresen záródott november 14-én a délelőtti órákban. A gyermekre Pér községben lévő repülőtér környezetében találtak rá a keresők a nagy erőkkel végrehajtott összehangolt művelet eredményeként. A kislány egészséges, azonban a körülményekre tekintettel őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

A keresésben résztvevőknek köszönetünket fejezzük ki a kitartó és eredményes munkájukhoz!" - közölte a rendőrség.

9.33 - Megerősítette a rendőrség: él a kislány

A kisalfold.hu helyszíni tudósítója szerint a 6 éves kislányt megtalálták a péri repülőtér közelében. Úgy tudják, a körülményekhez képest jól van és már szüleivel is találkozhatott. Információink szerint a kutatást siklóernyővel segítő férfi lelt az eltűnt gyerekre.

étfő, 8.35

Köd és sötétség nehezítette a keresők munkáját vasárnap este, akik hőkamerás drónokkal, kutyákkal indultak a hatéves kislány felkutatására. A körülmények nem tették lehetővé a helikopter felszállását, de hétfő reggelnyolc óra körül már kezdett felszállni a köd a környéken.

T. Zora egy 5 hektáros körbekerítetlen tanyáról tűnt el november 13-án vasárnap délután négy körül. Az eddigi információink szerint a kislány gyakran játszott egyedül a ház körül, s időnként kiabáltak egymásnak a szülőkkel. Fél négykor még válaszolt a kérdésre, négykor viszont már nem kiabált vissza.

A helyszínen jelenleg több száz civil, speciális keresők, a katasztrófavédelem és a rendőrség keresi Zorát. Amint új információt kapunk, a cikket frissítjük.

Előzmény:

A Győri Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat T. Zora eltűnése ügyében. A 6 éves kisgyermek Pérről, a Kánvási dűlőben lévő tanyáról 2022. november 13-án 16 óra körül távozott el, azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A felkutatása jelenleg is nagy erőkkel folyik - közölte a rendőrség.

Fotó az eltűnt gyerekről >>

A Győri Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható T. Zora tartózkodási helyéről, vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon. Névtelenség megőrzése mellett bejelentést tehetnek továbbá az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A kislány több százan keresték vasárnap éjszaka

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában