Baleset

2022.12.03. 12:45

Embert gázolt a Celldömölkre tartó vonat

A tűzoltók az utasok biztonságos átszállásánál nyújtanak segítséget.

vaol.hu

Forrás: kisalfold.hu

Mentesítő szerelvény érkezik

Elgázolt a vonat egy embert a Győr-Moson-Sopron megyei Ménfőcsanak és Győrszemere közötti vasúti vonalon. A körülbelül harminc utasért mentesítő szerelvény érkezik, a biztonságos átszállást a győri hivatásos tűzoltók segítik - írja a kisalfold.hu

Közlemény:

A Győrből Celldömölkre 10:07-kor elindult vonat (9214) elgázolt egy embert Ménfőcsanak és Győrszemere között. A helyszínelés ideje alatt – várhatóan kora délutánig – szünetel a vonatforgalom Győrszabadhegy és Győrszemere között. Emiatt a vasúttársaság pótlóbuszt rendel.

A Győr–Pápa–Celldömölk vonalon megnő az eljutási idő, ez érinti a Helikon InterRégió vonatokat is. Győr és Győrszemere állomások között pótlóbusz szállítja az utasokat.

11 órától a Volánbusz elfogadja a Győrszemere és Győr közötti helyközi járatain a vasúti menetjegyeket és bérleteket. A balesetben érintett vonat utasait átszállítják egy másik szerelvényre – tájékoztat a hivatalos közösségi oldalán a MÁV.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában