Közlekedés

2022.12.31. 14:46

Ők a Magyar Autóklub vasi díjazottjai - fotók

Az elmúlt évekhez hasonlóan a Magyar Autóklub Nyugat-dunántúli Regionális Szervezete az idén is megjutalmazta azokat a Sárvári és Celldömölki Rendőrkapitányság állományába tartozó munkatársakat, akik a legtöbbet tettek a közlekedés biztonságáért. Az átadót az esztendő utolsó napján tartották.

vaol.hu

Forrás: Giczi Sándor

A celldömölki állományból Molnár Ádám r. főtörzsőrmester, a Rendészeti Osztály, Körzeti Megbízotti Alosztály körzeti megbízottja, a Sárvári Rendőrkapitányság Rendészeti Osztály közlekedésrendészeti alosztály állományából pedig Kránitz Zoltán címzetes törzszászlós kapta meg az Autóklub ajándékkosarát. A kitűnő munkájukat elismerve, az ajándékot Kiss Ambrus a Magyar Autóklub régiós elnöke, valamint Kiss Teréz a Klubinvest Kft. igazgatója adta át. Az eseményen jelen volt dr. Nagy Ákos r. alezredes, a Celldömölki kapitányság vezetője, valamint Szabó Krisztián r. őrnagy, a Sárvári kapitányság Közlekedésrendészeti alosztályvezetője. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában