Figyelmetlenség

2022.12.13. 22:20

Súlyos baleset a megyehatáron - Két személyautó és egy mezőgazdasági vontató karambolozott Egervárnál

vaol.hu

Forrás: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

Két személyautó és egy mezőgazdasági vontató karambolozott a 74-es főút 62-es kilométerénél, Egervár térségében. A balesethez a

 zalaegerszegi hivatásos tűzoltókat riasztották. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták - írja a zaol.hu.

Frissítés: 

22:02 A helyszínelés Egervárnál még két-három órán keresztül, nagyjából éjfélig tart, de még jelen pillanatban is zárva van a főút mindkét irányból. Hatalmas kocsisorok torlódtak fel mindkét irányba, Egerváron van már az autósor egyik vége. Információink szerint egy autós figyelmetlenségből utolért egy ekével felszerelt traktort, nekiütközött, a traktor felborult, s a traktorról leszakadó eke egy szembejövő autóba csapódott bele, amely szintén az árokba borult. A baleset következtében két személy megsérült. Kerülni mindkét irányból Lakhegy, illetve Gősfa felé lehet - írja a rendőrség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában