Családi dráma

2023.01.06. 13:07

21 éves fiatal Mercedesből lőtt gázpisztollyal családtagjaira a szomszédos vármegyében

Győrben egy gázriasztó pisztolyból adott le családtagjára egy lövést a 21 éves férfi, akit a rendőrök mintegy tíz perc leforgása alatt elfogtak.

Police.hu

Forrás: Police.hu

A rendőrségre 2023. január 5-én 22 óra 20 perckor telefonhívás érkezett arról, hogy Győrben a Csipkegyári úton lévő bevásárlóközpontnál – egy Mercedes személygépkocsiból – a bejelentőre lövést adtak le - közölte a rendőrség.

A kiérkező járőrök – bár a bejelentőt már nem találták meg a helyszínen, azonban – rövid idő alatt a feltételezett elkövető által használt személygépkocsit Győrben, a Radnóti Miklós utcában megállították, a sofőrjét igazoltatták, majd a járművet átvizsgálták. Ennek során a vezető ülés alól előkerült egy gázriasztó pisztoly, valamint egy gázspray és egy - ütés felerősítésére szolgáló - boxer is, amelyet a rendőrök lefoglaltak. A 21 éves sofőr az egyenruhásoknak elmondta, hogy előzőleg szóváltásba keveredett rokonával, és gépkocsijából az üzletközpont parkolójában valóban lövést adott le a 27 éves férfi felé.

A veszekedés és a pisztoly használata a közelben lévő személyekben riadalmat és megbotránkozást keltett.

A rendőrök a 21 éves győri fiatalembert elfogták, majd a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ahol őt a nyomozók felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában