Tűzeset

2023.01.25. 07:14

A szomszéd teraszról nézte végig egy férfi, ahogy leég a háza Bozsokon - helyszíni fotók

Horváth Balázs

Forrás: Horváth Balázs

Kedden este tűz keletkezett Bozsokon egy körülbelül 45 négyzetméteres könnyűszerkezetes házban. A teljes terjedelmében lángoló kétszintes házhoz a szombathelyi, a kőszegi, a bozsoki, a kőszegszerdahelyi és a kőszegdoroszlói tűzoltók érkeztek ki, majd elkezdték az épület oltását, ahonnét egy gázpalackot is kihoztak.

Úgy tudjuk, hogy az épület a kandallóban felügyelet nélkül hagyott tűz miatt gyulladt ki.

A tűzoltók körülbelül egy órán keresztül keresték a teljes terjedelmében lángoló épületben a tulajdonost, akiről feltételezték, hogy bent tartózkodhatott, mivel a környéken lakók is látták nem sokkal korábban a férfit az épületnél, illetve az autója is a ház előtt parkolt. A férfit telefonon is sokszor próbálták elérni, sikertelenül. 

Mintegy egy órával később kiderült, hogy a felelőtlen tulajdonos az égő házat, az oltás megfeszített munkáját és az őt kereső tűzoltókat a háztól körülbelül 250 méterre, egy völgy túloldalán lévő teraszról nézte végig italozás közben, itt találtak rá a tűzoltók és a rendőrök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában