Összegzés

2023.01.12. 10:04

Az elmúlt 24 óra sem telt el ittas vasi sofőrök nélkül - Több alkalommal is pozitív értéket mutatott a szonda

Balesetek, ittas és körözés alatt álló sofőrök az elmúlt egy nap mérlege Vasban.

police.hu

Illusztráció

Forrás: MW/archív

Fotó: Csapó Balázs

A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányságra a 2023. január 11-én 5 óra és 2023. január 12-én 5 óra közötti időben egy, könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés. Munkatársaink négy, anyagi kárral végződött közlekedési baleset helyszínén is intézkedtek - olvasható a police.hu-n.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, tegnap a késő délutáni órákban a 87-es számú főúton, Gencsapáti és Gyöngyösfalu között. Egy külföldi férfi személyautóval közlekedett a főúton Kőszeg felől Szombathely irányába. Haladása során egy vele azonos irányba haladó, előzési manővert végrehajtó gépkocsival összeütközött. Az ütközés következtében mindkét jármű a vízelvezető árokba csapódott. A balesetben a balesetet okozó jármű vezetője és utasa könnyű sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Szombathelyi Rendőrkapitányság vizsgálja.

A rendőri intézkedések során két esetben mutatott pozitív értéket az alkoholteszter az elmúlt 24 órában. Egy helyi sofőrt Sárvár belterületén, egy kenyeri járművezetőt az Ostffyasszonyfa és Csönge közötti útszakaszon igazoltattak az egyenruhások. Mindkét férfival szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult az illetékes rendőrkapitányságokon.

Az egyenruhások egy jánosházai férfit igazoltattak Celldömölkön, a reggeli órákban. Az intézkedés során megállapították, hogy a 29 éves férfit a Celldömölki Rendőrkapitányág körözi, ezért őt a rendőrök elfogták és a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában