Karambol

2023.01.04. 14:56

Baleset Gasztonynál: bódult lehetett a sofőr, az autón se biztosítás, se műszaki - fotók, videó

Horváth Balázs

Forrás: Horváth Balázs

Szerdán a déli órákban közlekedési baleset miatt kellett lezárni az M80-as utat Gasztony közelében. Információink szerint egy Ford Mondeo személyautó haladt az M80-as úton Körmend felől az országhatár irányába, amikor a jármű áttért a szembejövő sávba, ahol előbb egy Toyotával, majd egy Mercedes személyautóval is összeütközött. A Ford az első ütközéstől körülbelül 300 méterre állt meg. A két vétlen jármű a szalagkorlátnak is nekiütközött. A balesetben szerencsére nem sérült meg senki.

A Ford vezetőjét a rendőrök előállították, rendőrautó vitte el a baleset helyszínéről, a baleset vétlen résztvevőinek elmondása alapján furcsán, bódultan és zavartan viselkedett.

Úgy tudjuk, hogy a balesetet okozó autón nem volt érvényes kötelező biztosítás, sem műszaki vizsga, és a jármű ki volt vonva a forgalomból is.

A rendőrségi helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt teljesen le kellett zárni, azonban volt olyan járművezető, aki a Közút terelőtábláit, a járműveket, a felkapcsolt villogóval az utat lezáró rendőrautót és a forgalmat irányító rendőröket is a forgalom elől elzárt területen kikerülve behajtott a lezárt területre. Ő valószínűleg jelentős büntetést fog kapni, ugyanis a rendőrök elkapták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában