Balesetek

2023.01.11. 16:13

Egészen elképesztő: egy nap alatt öt gyalogost gázoltak el a szomszédos vármegyében

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság a figyelmesebb, körültekintőbb közlekedésre, és a gyalogosok sérelmére történő balesetek megelőzésére hívja fel a gépjárművezetők figyelmét!

Police.hu

Forrás: Police.hu

Egy 26 éves helyi nő közlekedett személygépkocsijával 2023. január 10-én 6 óra 20 perc körül Győrben, az Ipar utcában. Egy kijelölt gyalogos átkelőhelyhez érve nem biztosított elsőbbséget a zebrán gyalogosan átkelő 16 éves nyalkai fiúnak, és őt elütötte - írja hivatalos oldalán a rendőrség. 

Győrben, a Római úton haladt személygépkocsijával 8 óra 30 perc körül egy 62 éves helyi asszony. Az autóval hátramenetet hajtott végre, amikor figyelmetlen vezetése miatt egy 66 éves gyalogos hölgyet elütött.

Sopronban két gyalogos átkelőhelyen is gázolás történt a kora reggeli órákban. Egy 67 éves helyi sofőr a Fapiac utcában ütötte el az 59 éves gyalogost, illetve az Ágfalvi úton személygépkocsival közlekedő 76 éves férfi egy 65 éves helyi asszonyt gázolt el.

Hátramenetet hajtott végre tehergépkocsival egy 53 éves völcseji férfi Sopronban, a Bartók Béla utcában 10 óra 45 perc körül. Figyelmetlen vezetése következtében elütötte a jármű mögött gyalogosan közlekedő 72 éves hölgyet.

A győri és soproni balesetek során mind az öt gyalogos súlyos sérüléseket szenvedett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában