Összegzés

2023.01.04. 09:33

Eltiltás alatt ült volán mögé a nő, a celli egyenruhások fogták meg

Három anyagi kárral végződő balesetnél is intézkedtek a Vas vármegyei rendőrök az elmúlt 24 órában.

police.hu

Illusztráció!

A celldömölki egyenruhások az éjszaka során a 8-as számú főút 117-es kilométerszelvényében ellenőriztek egy gépkocsivezetőt. Az intézkedés során megállapították, hogy a nőt a Veszprémi Járásbíróság a vezetéstől már korábban eltiltotta. A rendőrök a pápai sofőrt előállították és vele szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányságra a 2023. január 3-án 5 óra és 2023. január 4-én 5 óra közötti időben személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés. Munkatársaink három, anyagi kárral végződött közlekedési baleset helyszínén intézkedtek - írja a police.hu.

Kérjük, hogy megfelelően felkészített járművekkel vegyenek részt a közúti forgalomban! 

Az utak biztonságáért és a balesetek elkerüléséért felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy fokozott óvatosság és kellő körültekintés mellett, a szabályokat betartva közlekedjenek! A türelmes és toleráns magatartással sokat tehetnek közlekedés biztonságáért! Ne feledjék, a közlekedési balesetek megelőzhetők!

A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság – a közlekedésbiztonsági helyzet javítása céljából – az illetékességi területén a jövőben is kiemelten ellenőrzi a közlekedési szabályok betartását!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában