Vádemelés

2023.01.04. 09:00

Ittasan és bedrogozva nyúlta le munkáltatója autóját egy férfi Vas vármegyében

A rovott múltú férfi engedély nélkül vitte el munkáltatója gépkocsiját, ittasan és bedrogozva ült a volán mögé. A megvádolt férfit a bíróság már korábban eltiltotta a járművezetéstől.

vaol.hu

Illusztráció!

Forrás: VN-archív

A Vas Vármegyei Főügyészség közleményben tájékoztatta lapunkat, hogy a Sárvári Járási Ügyészség jármű önkényes elvételének bűntette, ittas járművezetés vétsége és járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétsége miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki a vád szerint 2022 márciusában engedély nélkül elvitte munkáltatója gépkocsiját, és azt közepes fokban ittasan, illetve bedrogozva vezette. A megvádolt férfi annak ellenére is vezette a járművet, hogy őt korábban a bíróság eltiltotta a közúti járművek vezetésétől. A járási ügyészség végrehajtandó börtönbüntetés, közügyektől eltiltás és (ismételt) járművezetésétől eltiltás kiszabását indítványozta a rovott múltú vádlottal szemben, akinek a büntetőjogi felelősségéről a Sárvári Járásbíróság fog dönteni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában