Közlekedés

2023.01.20. 09:12

A helyszínen meghalt a Jánosháza közelében elütött kerékpáros - fotók, videó, frissítve

Zavartalanul halad a forgalom a 8429-es számú úton.

Horváth Balázs

Forrás: Horváth Balázs

10.42 A rendelkezésre álló adatok alapján 2023. január 20-án, 6 óra 50 perc körüli időben a 8429-es számú úton, a Kemenespálfa és Jánosháza közötti útszakaszon– eddig tisztázatlan körülmények között – egy gépkocsi és egy kerékpáros ütközött össze. A balesetben a 73 éves Vas vármegyei kerékpáros olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette - közölte a rendőrség.

A rendőrök a helyszínelést befejezték és feloldották a teljes útlezárást az út balesettel érintett szakaszán.

10.00 - Pénteken reggel nem sokkal 7 óra előtt egy utánfutót vontató Suzuki személyautó haladt Jánosháza felől Kemenespálfa irányába, amikor egy Nissan kezdett a jármű előzésébe. A Nissan az előzési manőver közben a jármű bal elejével elütött egy szemből szabályosan, az út szélére húzódva érkező kerékpárost. Az idős biciklis olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A baleset idején már kezdett világosodni, úgy tudjuk, hogy a kerékpáros láthatósági mellényt viselt és a kerékpár is ki volt világítva a reggeli órában.

A mentés és a helyszínelés idejére a Jánosháza és Kemenespálfa közötti útszakaszt teljesen le kellett zárni.

Előzmény:

Pénteken reggel halálos kimenetelű közlekedési baleset történt Jánosháza és Kemenespálfa között. Elsődleges információink szerint egy személyautó haladt Jánosháza felől Kemenespálfa irányába, amikor egy másik jármű az előzésébe kezdett. Az előzésben lévő autó eközben elütötte a szemből érkező kerékpárost, aki olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Jelenleg tart a rendőrségi helyszínelés, ennek időtartamára az érintett útszakaszt teljesen lezárták.

Amint új információkat tudunk meg, frissítjük cikkünket!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában