Összegzés

2023.01.31. 11:23

Súlyos baleset Pankaszon és jogosítvány hiánya Sárváron - Ez történt a vasi utakon

Vezetői engedély nélkül közlekedett, érvényes biztosítása sem volt a motoron a sárvári férfinak, a rendőrök szabálysértési őrizetbe vették.

Police.hu

Fotó: Horváth Balázs

A sárvári rendőrök, a kora délutáni órában igazoltattak egy helyi járművezetőt Sárvár belterületén, akinél az intézkedés során megállapították, hogy nem rendelkezik vezetői engedéllyel, a segédmotor-kerékpáron pedig érvényes kötelező felelősségbiztosítás sem volt. A motorral közlekedő 51 éves férfit előállították és szabálysértési őrizetbe vétele mellett, engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárást kezdeményeztek vele szemben - írja a police.hu

A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányságra a 2023. január 30-án 5 óra és 2023. január 31-én 5 óra közötti időben egy, súlyos sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés. Munkatársaink kettő, anyagi kárral végződött közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2023. január 30-án, a délutáni órákban, Pankasz belterületén. Egy gombosszegi lakos személyautóval közlekedett a Fő úton Nagyrákos felől Felsőjánosfa irányába. Haladása során elvesztette uralmát járműve felett, lesodródott az útról és a vízelvezető árokba csapódva egy ingatlan előtti hídfőnek ütközve állt meg autójával. A balesetben – az elsődleges orvosi információk alapján – a sofőr és két utasa súlyosan megsérült. Az eset körülményeit a Körmendi Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában