Elismerés

2023.01.02. 12:21

Rendészeti szakterületen dolgozó vasi rendőröket díjaztak

Rendészeti szakterületen dolgozó rendőröket díjazott a Magyar Autóklub Nyugat-dunántúli Regionális Szervezete Vas vármegyében.

Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Forrás: Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Magyar Autóklub Nyugat-dunántúli Regionális Szervezete – az elmúlt évekhez hasonlóan – 2022-ben is megköszönte a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság érintett állományának a közlekedés biztonsága érdekében kifejtett tevékenységét - tájékoztat hivatalos oldalán a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság. 

A tárgyjutalmat az idei évben a Celldömölki Rendőrkapitányság és a Sárvári Rendőrkapitányság egy-egy munkatársa kapta. Molnár Ádám r. főtörzsőrmester, a Celldömölki Rendőrkapitányság Rendészeti Osztálya Körzeti Megbízotti Alosztályának körzeti megbízottja, valamint Kránitz Zoltán Tamás c. r. főtörzszászlós, a Sárvári Rendőrkapitányság Rendészeti Osztálya Közlekedésrendészeti Alosztályának járőrvezetője a jutalmat 2022. december 31-én vette át, Celldömölkön.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában