Rendőri intézkedés

2023.01.13. 10:21

Újabb ittas vezető és hét baleset volt az elmúlt 24 óra mérlege a vasi utakon

Újabb ittas vezetőt szűrtek ki a forgalomból. Hét közlekedési balesetnél is helyszíneltek a vármegyei rendőrök.

Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Illusztráció!

A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányságra a 2023. január 12-én 5 óra és 2023. január 13-án 5 óra közötti időben egy, könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés. A rendőrök hat, anyagi kárral végződött közlekedési baleset helyszínén is intézkedtek - tájékoztat hivatalos oldalán a rendőrség. 

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, tegnap a délutáni órákban a 84-es számú főúton. Egy csempeszkopácsi férfi személyautóval közlekedett Sárvár felől Rábapaty irányába. Haladása során későn észlelte az előtte, forgalmi okok miatt megálló gépkocsit és nekiütközött. A balesetben az álló jármű vezetője könnyű sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Sárvári Rendőrkapitányság vizsgálja.

A rendőri intézkedések során egy esetben mutatott pozitív értéket az alkoholteszter az elmúlt 24 órában. Egy helyi sofőrt Kőszeg belterületén igazoltattak az egyenruhások. A férfival szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult a Kőszegi Rendőrkapitányságon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában