Összegzés

2023.02.02. 09:36

Egy nap alatt hét baleset a vasi utakon, többen is megsérültek

A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányságra a 2023. február 1-jén 5 óra és 2023. február 2-án 5 óra közötti időben kettő, könnyű sérüléssel járó és öt, anyagi kárral végződött közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

police.hu

Forrás: Horváth Istvánné

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2023. február 1-jén, a délutáni órákban, a 87-es számú főúton. Egy szombathelyi lakos személygépkocsival közlekedett a főúton Lukácsháza felől Szombathely irányába. Haladása során a főút 33-as kilométerszelvényében egy jobbra ívelő útkanyarulatban elvesztette uralmát járműve felett, lesodródott az útról és a vízelvezető árkon keresztül egy cserjés területre csapódva állt meg autójával. A balesetben – az elsődleges orvosi információk alapján – a sofőr könnyebben megsérült - írja a police.hu.

Megsérült az az autós is, aki 2023. február 1-jén, a délutáni órákban szenvedett balesetet a 8638-as számú úton, a Salköveskút és Acsád közötti útszakaszon. Egy nemesbődi lakos személyautóval közlekedett, amikor haladása során az út 7-es kilométerszelvényében elvesztette uralmát járműve felett, lesodródott az útról és egy cserjés területre csapódva, tetejére borulva állt meg gépkocsijával. Az elsődleges orvosi vélemény alapján a sofőr könnyű sérüléseket szenvedett.

Mindkét eset körülményeit a Szombathelyi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában