Vádemelés

2023.02.09. 08:35

Hátra csavarta a kezét és kést szorított volt élettársa nyakához egy férfi Szombathelyen

Vádat emeltek férfi ellen, aki többször megöléssel fenyegette volt élettársát, valamint annak új párját. Egy alkalommal pedig hátra csavarta a karját és kést szorított a sértett nyakához.

Vas Vármegyei Főügyészség

Illusztráció!

Forrás: VN-archív

A Vas Vármegyei Főügyészség közleményben tájékoztatta lapunkat, hogy a Szombathelyi Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette, zaklatás bűntette és zaklatás vétsége miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki a vád szerint 2021 szeptemberében, egy szombathelyi társasházból épp kimenni készülő volt élettársa kezét hátra csavarta és egy konyhakést szorított a nyakához. A vádlott garázda magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást, riadalmat keltsen. A vádlott többször telefonon felhívta volt élettársát, aki a telefont kihangosította, és ilyenkor a nő új párja is beleszólt a beszélgetésbe. Az ilyen telefonálások alkalmával a vádlott volt élettársát, valamint annak új párját is több alkalommal megöléssel fenyegette. A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság fog dönteni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában