Büntetőeljárás

2023.03.18. 19:15

Ismert orvos lehet a sértett - Az egyik elkövető értesüléseink szerint egy pedagógus

Vas Népe

Forrás: Wolf Ferenc

Megdöbbentő, de hiteles forrásból származó információk jutottak el szerkesztőségünkhöz: egy ismert vasi szakorvos a sértettje és egy pedagógus az egyik gyanúsítottja annak a büntetőeljárásnak, amit emberölési kísérlet megalapozott gyanúja miatt indítottak.   

Amint arról korábban beszámoltunk: a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást 2023. március 13-án. A rendelkezésre álló adatok alapján egy 26 éves férfi társával, egy 56 éves nővel bántalmazott egy férfit a szombathelyi otthonában. 

Szerkesztőségünkhöz olyan hivatalosan meg nem erősített, de hiteles forrásból származó információk jutottak el, hogy a büntetőeljárás sértettje egy közismert vasi szakorvos, az ügy egyik gyanúsítottja pedig 56 éves felesége, aki értesüléseink szerint pedagógus. A másik gyanúsított egy 26 éves férfi, aki állítólag az idegennyelv-tanár magántanítványa is volt. Mindkettőjük letartóztatását 30 napra elrendelték. 

Szombat délután nyugodt volt az a szombathelyi városrész, ahol információink szerint a sértett férfi és a gyanúsított nő él. A legtöbben nem tapasztaltak semmi különöset az elmúlt napokban. Megszólítottunk egy férfit, aki kérdésünkre - tudja-e, mi történt az egyik szomszédos házban - bólogatással felelt. Majd elmondta, ő sem tapasztalt az elmúlt napokban semmi gyanúsat, nem látott sem mentőautót, sem rendőrautót a környéken, éppen ezért nagyon megdöbbent a hírek hallatán. 

Elküldtük kérdéseinket a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensének is, ha többet megtudunk, közöljük. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában