Több tűz is volt

2023.03.20. 13:05

Lakhatatlanná vált a tűzeset következtében a családi ház Kenyeriben

Három tűzesethez, köztük lakóingatlanban és szabadtéren keletkezett tűzeseteknél kellett beavatkozniuk a Vas vármegyei tűzoltóknak az elmúlt napokban.

vaol.hu

Forrás: vas.kasztrofavedelem.hu

Élelmiszermaradék és papírhulladék égett abban a tűzben, ami Gencsapátiban, az Apponyi Albert utcában volt pénteken délután. A szombathelyi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokat használtak arra, hogy megakadályozzák, hogy a lángok a környezetre átterjedjenek, illetve eloltották a tüzet. 

Családi ház egyik helyiségében keletkezett tűz Kenyeri településen, az Ady utcában szombaton délután. A sárvári hivatásos, pápoci és kenyeri önkéntes tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat. Az egység ezt követően hőkamerával vizsgálta át a lakóingatlant, ami a tűz következtében lakhatatlanná vált. 

Néhány négyzetméteren égett a száraz aljnövényzet Vasvár közelében vasárnap délután. A város önkormányzati tűzoltói megakadályozták a tűz továbbterjedését, illetve eloltották a lángokat - olvasható a vas.katasztrofavedelem.hu oldalon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában