Rendőri intézkedések

2023.03.21. 11:09

Összesítő a vasi utakról: újabb ittas sofőrt és szabálysértőt szűrtek ki a rendőrök a forgalomból

Négy balesetről érkezett bejelentés a Főkapitányságra.

Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Illusztráció!

A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányságra a 2023. március 20-án 5 óra és 2023. március 21-én 5 óra közötti időben egy, súlyos sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés. Három, anyagi kárral végződött balesetnél is intézkedtek a rendőrök - tájékoztat hivatalos oldalán a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság. 

Kőszegen, a Petőfi Sándor utcában igazoltatták a rendőrök azt a helyi gépjárművezetőt, akivel szemben az intézkedés során alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavételre előállították. Vele szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

A szombathelyi rendőrök egy, olyan gépkocsivezetővel szemben intézkedtek az elmúlt 24 órában, akinél az intézkedés során megállapították, hogy a Szombathelyi Járásbíróság a járművezetéstől jogerősen eltiltotta és a kötelezően előírt utánképzést nem teljesítette. A férfit előállították és szabálysértési őrizetbe vétele mellett, engedély nélküli vezetés miatt eljárást kezdeményeztek vele szemben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában