Rendőrségi válasz

2023.03.27. 15:30

Törtek-zúztak a szombathelyi kórház udvarán

vaol.hu

Illusztráció!

Forrás: Pixabay

A közösségi médiában több helyen is videófelvételek vannak arról az esetről, ami 2023. március 19-én történt a szombathelyi Markusovszky Kórház udvarán. A videókon az látható, ahogy több feldühödött ember ordibál és egy autót is megtámadtak, aminek az oldalát ütötték. Az autós miközben előre-hátra manőverezik az udvaron, egy zászlótartó rudat is kidöntött és egy oszlopnak, illetve egy padnak is nekiütközött. Az esettel kapcsolatban megkerestük a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, akik a következő közleményt juttatták el hozzánk:

"Egy korábbi vita miatt alakult ki nézeteltérés több személy között a kórház területén. A gépkocsit vezető szombathelyi sofőr tolatási manővert hajtott végre, melynek során egy zászlótartó oszlopnak, egy táblatartó oszlopnak, végül egy, a járdára rögzített padnak ütközött. 

A kórház területén történtekkel kapcsolatban a Szombathelyi Rendőrkapitányság közúti közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen. Az üggyel kapcsolatban bővebb tájékoztatást nem kívánunk adni."

Kiemelt képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában