Tragédia

2023.04.07. 20:30

Elhunyt a Szentgotthárdnál balesetet szenvedett 16 éves lány, szerveit felajánlotta a család

A család vigasztalhatatlan, de szívmelengető felajánlást tettek.

Bors

Forrás: Shutterstock

Belehalt sérüléseibe a szombathelyi kórház intenzív osztályán az a 16 éves lány, aki szerda este súlyos autóbalesetet szenvedett Szentgotthárdnál - írja a Bors. A család vigasztalhatatlan, nagymamája nyilatkozott a napilapnak. 

A baleset egészen pontosan Magyarlak és Szentgotthárd között történt, a kocsit egy 17 éves, friss jogosítvánnyal rendelkező fiú vezette, mellette pedig az egy évvel fiatalabb Kira ült. A jármű lesodródott az útról, megpördült, végül a tetejére borult. Mindkét fiatalt kórházba szállították. A tinédzserlány súlyos fejsérüléseket szenvedett.

Az első hírek szerint röviddel a kórházba szállítását követően elhunyt, de akkor még az orvosok a szombathelyi kórház intenzív osztályán küzdöttek az életéért - írja a Bors.

Az egész család reménykedett abban, hogy a mindig mosolygó Kira magához tér. Nem így történt.

Az orvosok éjfélkor lekapcsolták az unokámat a gépekről. Meghalt, de a szülei felajánlották a szerveit, hogy másokon segíthessen. Hogy mások élhessenek. Most képtelen vagyok mást mondani

– fogalmazott a Borsnak a gyászoló nagymama nagypéntek délelőtt.

A fiatal lány számos ismerőse mécsesre vagy feketére változtatta a profilképét a Facebookon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában