Cikkünk folyamatosan frissül!

2023.04.26. 20:07

Kizuhant egy nő az erkélyről Szombathelyen, életét vesztette - fotók

Horváth Balázs

Forrás: Horváth Balázs

Frissítve!

20:30

A Rendőrség bűnügyi helyszínelői egy sátrat húztak a tragédia helyszíne fölé, hamarosan megkezdődik a nyomok rögzítése, a helyszín környékét lezárták. Egyelőre nem tudni biztosan, hogy a 47 éves nő miért zuhant ki az erkélyről, baleset történt-e vagy más oka volt.

Forrás: Horváth Balázs

20:10

Már a helyszínen vannak a rendőrség bűnügyi helyszínelői is, akik nyomokat rögzítenek. Egyelőre nem tudni, hogy a negyvenes éveiben járó hölgy mi miatt zuhant ki az erkélyről. A helyszínelés valószínűleg órákon át fog tartani.

Forrás: Horváth Balázs

Korábban írtuk:

Információink szerint szerdán kora este 19 óra körül riasztották a segélyhívót arról, hogy kizuhant egy nő Szombathelyen egy Fő téri emeletes ház erkélyéről. Úgy tudjuk, hogy a negyvenes éveiben járó hölgy a társasház harmadik emeleti erkélyről zuhant ki eddig ismeretlen körülmények között a járdára. A kiérkező mentők hosszasan próbálták újraéleszteni, de olyan súlyosan sérült, hogy sajnos a helyszínen életét vesztette. A helyszínen van a rendőrség is, akik lezárták a területet a helyszínelés idejére.

Fotó: Horváth Balázs

Nem csak ma, hanem kedden is borzasztó tragédia történt Szombathelyen:

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában