Előre kitervelten

2023.04.03. 16:40

Összevesztek a tökéletes rétes receptjén, elvágta a nyakát a kocsmában

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség előre kitervelten elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat egy férfival szemben, aki az italmérőben a rétes receptjén veszett össze ismerősével.

kisalfold.hu

Illusztráció!

A vádirati tényállás szerint a jelenleg 63 éves férfi tavaly nyáron törzshelyén italozott Győrben. Itt veszett össze a késő délutáni órákban egy ismerősével a rétes tökéletes elkészítésének receptjén - írja a kisalfold.hu.

A férfi a vitát követően felment a közeli lakásába, ahonnét egy 11 cm pengehosszúságú konyhakéssel tért vissza a kocsmába, és vágást ejtett a sértett nyakán. Ezután leült a borozó egyik székére és végignézte az ezt követő eseménysort.

Forrás: ugyeszseg.hu

A sértett nyakán ejtett 15-20 cm hosszúságú metszés elérte a légcsövet, megnyitotta a nyaki vénát. A sértettet a helyszínen az egyik vendég látta el, majd a súlyos vérveszteség miatti sokkos állapotban történő kórházba szállítását követően életmentő műtétet hajtottak végre rajta. Az idejében érkező orvosi segítség nélkül a sértett a helyszínen életét vesztette volna. Az elkövető a cselekményt súlyos fokú ittas állapotban követte el. - közölte a Kisalfölddel a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség.  

A letartóztatásban lévő vádlottal szemben az ügyészség előre kitervelten elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt nyújtott be vádiratot. A büntetési tétel életfogytig terjedő szabadságvesztés kiszabását is lehetővé teszi.

Az érdemi döntést várhatóan a Győri Törvényszék fogja az ügyben meghozni. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában