Vádirat

2023.04.20. 11:36

Baleset a szomszéd vármegyében: súlyos sérüléseket szenvedett az ittas sofőr utasa

Ittas sofőr okozott súlyos sérüléssel járó balesetet, az ügyben nemrég készült el a vádirat.

vaol.hu

Forrás: Police.hu

A baleset 2022. november 30-án 20 óra körül Nemesapátiban, a Fő utcában történt. Egy 25 éves, Alsónemesapátiban lakó férfi a Hegyalja utca irányába tartott BMW típusú személyautóval, amikor ittasságából eredő figyelmetlensége miatt a jobb oldali vízelvezető árokba hajtott, majd a járművel villanyoszlopnak és beton hídfejnek ütközött, a gépkocsi végül az árokban az oldalára borult. A balesetben a személyautó jobb első ülésén, bekötött biztonsági övvel utazó 18 éves helybeli nő súlyosan megsérült.

Dr. Jánky Judit, a vármegyei főügyészség helyettes sajtószóvivője az ügyről tájékoztatva közölte, a Zalaegerszegi Járási Ügyészség a 25 éves férfi ellen súlyos testi sértést okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés bűntette miatt emelt vádat, melyben felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására, és járművezetéstől eltiltásra tett indítványt - írja a zaol.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában