Kék hírek

2023.05.22. 11:57

Kisteherautó, autógumi és bútordarabok is égtek a hétvégén - fotók

Négy tűzesethez riasztották a Vas vármegyei tűzoltókat az elmúlt napokban.

vaol.hu

Forrás: Németh Balázs tű. őrmester/Szombathely HTP

Bútordarabok égtek pénteken délután egy használaton kívüli, egykor iskolaként használt épületében a szombathelyi Szövő utcában. A város hivatásos tűzoltói a tüzet egy vízsugárral eloltották, hőkamerával a területet átvizsgálták. 

Füstölést észleltek a lakók egy szombathelyi társasház pincéjében pénteken este a Barátság utcában. A város hivatásos tűzoltói a pincerekeszeket áttekintették, az egyik átvizsgálásánál egy szétolvadt akkumulátort találtak, amely mellett egy motorkerékpárt tároltak. A tűz a jármű egyes részeire is átterjedt. A tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal a tüzet eloltották. 

 

Rakomány nélküli kisteherautó motortere és vezetőfülkéje égett szombaton reggel Szombathelyen, a Söptei úton. A város hivatásos tűzoltói egy vízsugárral megakadályozták, hogy a tűz a rakodótérre is átterjedjen, majd eloltották a lángokat. Az egység ezt követően hőkamerával vizsgálta át a járművet. 

Autógumi és növényi hulladék égett tegnap délután a 89-es főúton, Szombathelynél. A város hivatásos tűzoltói a tűz továbbterjedését megakadályozták, majd eloltották a lángokat - olvasható a vas.katasztrofavedelem.hu oldalon. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában