Összegzés

2023.06.01. 10:16

Ittas és engedély nélkül vezetőkkel szemben intézkedtek a rendőrök Vas vármegyében

Két sofőr is engedély nélkül közlekedett autójával.

vaol.hu

Illusztráció

Forrás: MW/archív

Fotó: Csapó Balázs

Egy helyi lakos személygépkocsival közlekedett Alsószölnökön, az Akác utcában. Haladása során az „Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla ellenére behajtott a Fő utca kereszteződésébe, ahol összeütközött egy ott közlekedő, felsőszölnöki lakos által vezetett gépkocsival. A baleset során a felsőszölnöki gépkocsivezető könnyebben megsérült. Az intézkedés során a az alsószölnöki férfival szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, így további mintavételre is előállították. A férfival szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult - tájékoztat hivatalos oldalán a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság. 

Két olyan gépkocsivezetőt is igazoltattak a vasi egyenruhások, akik úgy ültek a volán mögé, hogy nem rendelkeztek vezetői engedéllyel. Egy rábahídvégi sofőrrel szemben Szentgotthárdon, míg egy csepregi lakossal szemben Bükön intézkedtek a rendőrök. Mindkét férfit előállították és szabálysértési őrizetbe vették. Velük szemben engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt indult eljárás az illetékes rendőrkapitányságokon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában