Összegzés

2023.06.07. 11:11

Kilenc baleset történt a vasi utakon az elmúlt 24 órában, az egyiket egy ittas sofőr okozta

A férfival szemben büntetőeljárás indult a Szombathelyi Rendőrkapitányságon.

Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Illusztráció

Forrás: MW/archív

Fotó: Csapó Balázs

Egy helyi férfi anyagi káros balesetet okozott 2023. június 6-án, a délutáni órákban, Szombathelyen. A helyszíni intézkedés során a sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavételre előállították. A gépjármű vezetőjével szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult - tájékoztat a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság hivatalos oldalán

Kilenc balesetnél helyszíneltek a vasi egyenruhások 24 óra alatt. Két, könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset is történt. Továbbra is eső nehezíti a közlekedést ezért kérjük, hogy fokozott figyelemmel legyenek az utakon!

Egy séi lakos közlekedett autójával 2023. június 6-án, az esti órákban, a 87-es számú főúton, Szombathely felől Kőszeg irányába. Haladása során későn észlelte az előtte, forgalmi okok miatt lassító, makói lakos által vezetett gépkocsit és nekiütközött. Az ütközéstől a makói nő által vezetett autó egy, az út szélén álló másik gépjárműnek csapódott. A balesetben – az elsődleges orvosi vélemény szerint – három személy könnyebben megsérült. Az eset körülményeit szabálysértési eljárás keretében vizsgálják.

Közlekedési balesetnél helyszíneltek a rendőrök 2023. június 6-án, a délutáni órákban az M86-os autóúton. Egy szlovák állampolgár személygépkocsival közlekedett Hegyfalu felől Szeleste irányába. Haladása során a 98-as kilométerszelvényben a nedves útburkolaton elvesztette uralmát járműve felett és autójával a szalagkorlátnak csapódott. A balesetben – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a jármű vezetője könnyebben megsérült. Az eset körülményeit szabálysértési eljárás keretében vizsgálják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában