Baleset

2024.06.18. 06:15

Fékezés nélkül hajtott a villogóval álló rendőrautóba egy autós Egyházasrádócnál az éjjel - fotók

Horváth Balázs

Fotó: Horváth Balázs

Ahogy korábban beszámoltunk róla, egy súlyos baleset miatt teljesen le kellett zárni hétfőn este a 86-os főutat Egyházasrádóc és Kisunyom között. A mentési munkálatok órákon át zajlottak, ezért a rendőrök a forgalmat a két település határában elterelték.

Éjfél után egy Citroen haladt Körmend felől Szombathely irányába a 86-os úton, amikor a jármű az Egyházasrádóc határában terelést végző rendőrökhöz ért. A Citroen vezetője állítása szerint látta a forgalommal szemben, megkülönböztető jelzéssel álló rendőrautót, de arról azt hitte, hogy vele szemben halad. Nem vette viszont egyáltalán észre az egyébként álló rendőrautó mellett láthatósági mellényben és erős, LED-es elemlámpával a forgalmat irányító két rendőrt. A Citroen fékezés nélkül robogott a lezárást végzők felé, de szerencsére a két rendőr figyelt és még az utolsó pillanatban el tudott ugrani az érkező autó elől, ami egyenesen a megkülönböztető jelzéssel álló rendőrautónak ütközött.

A balesetben szerencsére nem sérült meg senki. A mozgásképtelenné vált járműveket autómentő szállította el a helyszínről.

Időközben pedig a kamionbalesetnél is sikerült megszüntetni a forgalmi akadályt, így a forgalom megindulhatott a 86-os úton.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában