Gépjárműtűz

2019.06.13. 13:12

Teljesen kiégett egy autó a kőszegi egyenesben (frissítve)

Teljes terjedelmében égett egy személyautó csütörtök kora délután Vas megyében, a 87-es főút Gencsapátit elkerülő szakaszán.

Horváth Balázs

13:20

Csütörtökön a déli órákban egy Volkswagen Polo tartott Szombathely felől Kőszeg irányába, amikor a kőszegi egyenesben a sofőr füstöt vett észre, ezért félreállt. Az autó lángolni kezdett, egy a közelben dolgozó munkagép vezetője egy poroltóval sietett a segítségére, de sajnos már nem tudták megfékezni a lángokat. A tüzet a szombathelyi tűzoltók oltották el, de az autó addigra már teljesen kiégett. A sofőr és a vele utazó kutya is időben ki tudtak szállni, így nem sérültek meg.

 

13:07

A tűzhöz Szombathelyről érkeztek ki a hivatásos tűzoltók, akik két vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték a jármű visszahűtését és átvizsgálását. A tűzoltók két vízsugárral oltották el a tüzet - olvashatjuk az Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján.

Kiemelt képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában