Lezárt nyomozás

2018.04.24. 13:10

Bíróság elé kerül a fának csapódott szombathelyi ittas sofőr

A Szombathelyi Rendőrkapitányság bíróság elé állítási javaslattal zárta le a helyi férfivel szemben folytatott eljárást.

police.hu

Fotó: Illusztráció

Egy 31 éves szombathelyi férfi 2018. december 24-én személygépkocsival közlekedett a megyeszékhelyen, a Kiskar utca felől a Kálvária utca irányába, amikor haladása során az útról letérve a járdára hajtott és előbb érintőlegesen egy kerítés falának ütközött, végül pedig egy fának csapódott.

A baleset következtében a sofőr könnyebben sérült. A gépjármű vezetőjével szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a férfivel szemben – vezetői engedélye elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az eljárást befejezte, a keletkezett iratokat a Szombathelyi Járási és Nyomozó Ügyészségre bíróság elé állítási javaslattal megküldte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában