Baleset

2017.12.20. 15:40

Életveszélyesen megsérült egy fiatal nő Kőszeg közelében

Egy ember életveszélyesen, egy pedig súlyosan megsérült abban a balesetben, ami szerda délután történt Kőszeg közelében a 87-es úton.

Simon István

A 87-es úton Kőszeg felé tartott egy Opel Corsa, amikor eddig tisztázatlan körülmények között nagyon lassan áttért a szembejövő sávba, ahol érintőlegesen ütközött egy autóval, majd fékezés nélkül frontálisan a következő szembejövő járműnek ütközött. Az Opelt vezető 25 éves nő beszorult az autóba és életveszélyesen megsérült a balesetben, a tűzoltók szabadították ki feszítővágóval. A mentőknek hosszú ideig tartott, mire annyira stabilizálni tudták az állapotát, hogy kórházba lehessen szállítani. A másik autó vezetője is súlyosan sérült, őt is kórházba kellett szállítani.

Fotó: Simon István

Teljes útzár mellett folyik a mentés és a helyszínelés.

Fotó: Simon István

A szemtanúk elmondták, hogy nagyon lassan tért át a másik sávba az autó, és még akkor sem fékezett vagy váltott irányt az autó, amikor az első járművel ütközött. Előfordulhat, hogy rosszullét okozta a balesetet.

Többen azonnal megálltak segíteni, hívták a 112-es központot, és több szemtanú egybehangzó állítása szerint a segélyhívó központban 5-10 percig teljesen felesleges kérdésekkel húztak az időt, illetve többször is elmondatták a bejelentővel a történetet, mielőtt a tűzoltóságot kapcsolták volna és a tényleges segítség elindulhatott volna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában