baleset

2019.09.17. 11:39

Frontálisan ütközött két autó Szombathely belvárosában

A Rohonci út érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.

Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

Frissítve:

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2019. szeptember 17-én, Szombathelyen. Egy szombathelyi lakos tehergépkocsival közlekedett az Engels Frigyes utcában az Akacs Mihály utca felől a Rohonci út irányába. Haladása során az „Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla ellenére behajtott a Rohonci út kereszteződésébe, ahol összeütközött egy, ott közlekedő személygépkocsival. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a balesetben a személyautó sofőrje könnyű, utasa pedig súlyos sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Szombathelyi Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja – írja hivatalos oldalán a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság.

11.40

Frontálisan ütközött össze két személygépkocsi Szombathelyen, a Rohonci úton. Műszaki mentés céljából a szombathelyi hivatásos tűzoltók vonultak ki a baleset helyszínére, ahol a beavatkozás idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták – írja hivatalos oldalán az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában