Haláleset

2019.06.21. 19:46

Holttestet találtak egy szombathelyi lakásban (frissítve)

A lakók elzárkóztak, talán így védik az elhunyt idős férfi emlékét

Vas Népe

Fotó: VN

Holttestet találtak az egyik Károly Róbert utcai önkormányzati bérlakásban délután, valószínűleg több hete bent volt a lakása zárt ajtaja mögött, erről egy olvasónk értesítette a szerkesztőségünket.

Úgy tájékozódtunk, hogy az elhunyt egyedül élő, idős férfi volt. A hatóságokat a házkezelő hívta ki, mert már olyan erős szag volt a lépcsőházban. A holttest már bomlásnak indult a nagy melegben.

Fotó: VN

A helyszínre érkezve a kérdéses lépcsőház ajtaját elől-hátul nyitva találtuk, és nyitva voltak az ablakok is a lépcsőfordulókban, vagyis a szellőztetés zajlott, hét és nyolc között mintha még mindig lehetett volna érezni a szagot. Az első emeleten három ott lakó hölgy beszélgetett, akiktől megkérdeztük, hogy helyszínelt-e itt a rendőrség a zárt lakásban talált holttest miatt, azt felelték, nem az eset a szomszéd házban történt, ott járt a rendőrség.

Kimentünk, körbejártuk a házat, láttuk a nyitott ablakokat, az első emeletről kopácsolás hallatszott, elképzelhető, hogy talán a feltört ajtót állították helyre.

Az a beszélgetés hallatszott: – Voltak itt a Vas Népétől, de elküldtem – mondta egy női hang. – Helyes – mondta egy férfi hang -, semmiféle tájékoztatást nem adunk… Átmentünk a másik házhoz is, amire utaltak, de ott zárva volt minden ajtó és ablak, bejutni nem lehetett, nem jött se ki, se be nem ment senki, odabent is csend volt.

Visszamentünk az első épülethez, amelyben korántsem volt ilyen nyugalom, de már az utcafronti ajtót becsukták, nyilván azért, hogy ne mehessenek be illetéktelenek. De a lépcsőfordulók továbbra is nyitott ablakain át látni lehetett, hogy odabent mozgás van, jövés-menés. Talán mert a ház felbolydult ezen a napon.

 

19:50

A rendőrséget a házkezelő hívta ki, mert már olyan erős szag volt a lépcsőházban. A holttest már bomlásnak indult a nagy melegben.

Amint bővebb információval rendelkezünk, frissítjük cikkünket.

Kiemelt képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában