Kék hírek

2019.01.12. 15:46

Ismert szombathelyi vállalkozó ámokfutott autójával Szombathelyen

Információink szerint Szombathelyen, a 11-es Huszár úton hajtott az ismert szombathelyi vállalkozó a belváros irányába egy Mercedes személyautóval, amikor egy parkoló Fiatnak ütközött. A vétkes autós visszatolatott, majd tovább hajtott a belváros irányába. Az autó a Neumann iskolánál jobbra kanyarodott, majd ezúttal egy út szélén álló Audinak hajtott neki, amit a bicikliútra lökött. A Mercedes szintén felhajtott a bicikliútra és a járdára, ahol többször nekitolatott egy táblának és majdnem elütött egy gyalogost is, de végül innét is sikerült tovább haladnia a kitört kerekű Mercedesszel. Egészen a Dr. István Lajos körútig jutott, ahol egy mentőautó miatt nem tudott tovább haladni, mögé pedig egy szemtanú állt be, aki már azóta követte az autót, hogy elhajtott a balesetek helyszínéről.

Fotó: VN
Fotó: VN
Fotó: VN

Úgy tudjuk, hogy a Mercedest vezető férfit a rendőrök vitték el a helyszínről, nem tudjuk, hogy ital vagy egyéb szerek közre játszhattak-e a történtekben.

Fotó: VN
Fotó: VN

Csak a szerencsén múlott, hogy az ámokfutásban nem sérült meg senki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!