Közúti baleset

2019.07.09. 17:04

Ház udvarába csapódott egy kamionnal ütköző Suzuki Szombathelyen (frissítve)

A tűzoltók feszítővágóval avatkoztak be.

vaol.hu

Fotók: Horváth Istvánné

Kedden kora este egy szlovén rendszámos kamion haladt a 86-os főút Szombathelyt elkerülő szakaszán, amikor nem sokkal a Rumi út lámpás kereszteződése után egy parkolóból egy Suzuki hajtott ki szabálytalanul elé. A kamion a Suzuki oldalának ütközött, amitől a személyautó egy lakóház mellett lévő tujasoron áthajtva és a kerítést kidöntve a ház udvarába csapódott. A sofőrt a szombathelyi tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki. Információink szerint az autót vezető férfi súlyosan megsérült, a mentők kórházba szállították.

Fotók: Horváth Istvánné

Az autó egy másik járművet követve hajtott ki a parkolóból, a másik személyautó még átért az érkező kamion előtt, de a Suzuki már nem.

A mentés idején nagy torlódás alakult ki a környéken.

17:05

Összeütközött egy személyautó és egy kamion Szombathelyen, a 86-os főút és a Rumi út kereszteződésénél. Az autó egy ház udvarába csapódott.

A megyeszékhely hivatásos tűzoltói a gépkocsit stabilizálták, áramtalanították és egy embert feszítővágó segítségével kiszabadítottak a járműből. A helyszínre mentők is érkeztek- írja az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában