baleset

2018.10.16. 07:07

Két autó ütközött Tanakajd közelében – többen is megsérültek (Fotókkal frissítve!)

Az elsődleges orvosi vélemény szerint a balesetben egy személy súlyos, további három pedig könnyű sérüléseket szenvedett.

Simon István, Police.hu

Fotó: Simon István

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2018. október 16-án 6 óra 22 perckor a Vasszécseny belterületén áthaladó 87-es számú főút 14-es kilométerszelvényénél, ahol két személygépkocsi ütközött. Az elsődleges információk szerint a balesetben három személy megsérült – írja police.hu.

A gépjárműforgalom – a helyszínelés és a műszaki mentés idején – rendőri forgalomirányítás mellett, félpályán halad a főút balesettel érintett szakaszán.

Fotó: Simon István

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság is beszámolt a balesetről:

Összeütközött két személyautó Vasszécsényben, a Petőfi Sándor utcában, azaz a 87-es főút belterületi szakaszán. Az első hírek szerint négyen megsérültek a balesetben, amelynél a szombathelyi hivatásos tűzoltók végezték a műszaki mentést. Az egység áramtalanította a járműveket. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani – írja a katasztrofavedelem.hu.

Frissítés:

8:30

Az elsődleges orvosi vélemény szerint a balesetben egy személy súlyos, további három pedig könnyű sérüléseket szenvedett. A helyszínelés és a műszaki mentés befejeződött, ezért a rendőrök a forgalomkorlátozást 8 óra 30 perckor feloldották – írja hivatalos oldalán a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság.

9:30

Egy ember súlyosan, hárman könnyebben megsérültek, amikor három autó ütközött kedd reggel Tanakajd közelében a 87-es úton. Egy személyautó balra akart kanyarodni, de a szemből érkező forgalom miatt meg kellett állnia, ezért mögötte a kocsisor is megállt. Egy Daewoo vezetője viszont későn vette ezt észre, és a sor végén lévő Toyota Celica hátuljának ütközött, amit egy útdíjellenőrző autónak lökött.

A három könnyű és egy súlyos sérültet a mentők kórházba szállították. A baleset miatt nagy torlódás alakult ki.

Fotó: Simon István

Fotó: Simon István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában