baleset

2019.07.21. 17:21

Elaludt a sofőr, négyen sérültek meg a balesetben (frissítve)

A 29-es kilométernél történt az eset.

vaol.hu

20190721 Baleset - Elaludt a sofőr, összeütközött két autó Szombathely határában, négyen megsérültek Szombathely, 87-es út Horváth Balázs, HB, Vas Népe

18:30

Baleset történt vasárnap délután Szombathely határában, a 87-es főút várost elkerülő szakaszán. Egy Skoda tartott Kőszeg irányába, amikor a Söptei úttól nem messze a sofőr valószínűleg elaludt, az autó áttért a szembejövő sávba, majd frontálisan ütközött egy Mercedesszel. A Mercedesben hárman utaztak, senki nem használta a biztonsági övet, két embert kórházba kellett szállítani, a sofőr pedig a helyszínen maradt saját felelősségre. A Skoda két utasát is kórházba vitték.

A műszaki mentésben a szombathelyi tűzoltók is részt vettek, a munkálatok idején egy időre teljesen le kellett zárni az érintett útszakaszt, később egy sávon megindult a forgalom.

 

16:51

Két személyautó karambolozott a 87-es főút 29-es kilométerénél, Szombathely térségében. A balesethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járműveket. A helyszínre mentők is érkeztek -írja az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában