Felhívás

2019.07.18. 20:57

Tettlegesség egy közlekedési konfliktus után Szombathelyen – Szemtanúkat keres a rendőrség

A Szombathelyi Rendőrkapitányság az állampolgárok segítségét kéri.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

A Szombathelyi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának II. Vizsgálati Alosztálya 18010/1016/2019. bűnügyi számon eljárást folytat garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – írja hivatalos oldalán a Vas Megye Rendőr-főkapitányság.

A rendőrök 2019. július 15-én intézkedés alá vontak Szombathelyen, a Muskátli utcában egy Ford típusú személyautóval közlekedő, 30 éves szombathelyi lakost, aki egy közlekedési konfliktust úgy oldott meg, hogy belerúgott egy személygépkocsiba, majd annak sofőrjét is bántalmazta.

A Ford vezetőjének elmondása alapján, a tettlegességet megelőzően, 2019. július 15-én 10 óra 30 perc körüli időben autójával közlekedett a Muskátli utcában, a Dolgozók útja felől a Szent Imre herceg útja irányába. Haladása során észlelte, hogy a vele szemben közlekedő, ismeretlen típusú járművet megelőzni szándékozó, BMW típusú személygépkocsi áttért az ő forgalmi sávjába és azért, hogy az ütközést elkerülje, fékezett és le kellett húzódnia az útpadkára.

A körülmények tisztázása érdekében a hatóság kéri azoknak a jelentkezését, akik az eset idején Szombathelyen, a Muskátli utcában közlekedtek és a bántalmazást megelőző szituációval kapcsolatban bármilyen érdemleges információval rendelkeznek.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az esetet látta, vagy annak körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/414-040-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható, 06/80/555-111-es zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívószámon!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában