életét vesztette

2018.05.15. 07:30

Vonat gázolt Ostffyasszonyfánál – A vonatok már rendesen járnak

Vasúti átjáróban történt a szerencsétlenség kedden kora reggel. Egy férfi az áldozat, az idegenkezűséget kizárták a rendőrök.

Bakos Ágnes

Az idei találkozón is nagy sikert aratott a két fiatal a busszal.

Fotó: Savaria Pix-Art

Nem sokkal 5 óra után egy Szombathelyre tartó személyvonat gázolt el egy ismeretlen személyt Ostffyasszonyfa állomáson, egy jól működő fénysorompóval biztosított útátjáróban történt a baleset – tájékoztatott a Mávinform.

Az elgázolt személy, egy férfi, a helyszínen életét vesztette – tudtuk meg dr. Kazmar Enikőtől, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől. Azt is elmondta: közigazgatási eljárás keretében folyik a vizsgálat, ez azt is jelenti, hogy kizárták az idegenkezűséget.

A helyszínre riasztották a tűzoltókat, de nem volt dolguk – mondta el Egyed László, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

A gázolás miatt hosszabb a menetidő a Székesfehérvár–Veszprém–Celldömölk–Szombathely vonalon, ugyanis a helyszínelés idejére lezárták a vágányt Ostffyasszonyfa és Sárvár között, ezen a szakaszon pótlóbusz közlekedik. A Székesfehérvár–Veszprém–Celldömölk–Szombathely vonalon utazóknak 60-90 perccel hosszabb menetidővel kell számolniuk.

Legutóbb május 11-én történt hasonló eset Vas megyében, akkor a nyílt pályán történt a gázolás Szentgotthárdnál, ITT érheti el cikkünket.

8.14.: Újraindult a vonatforgalom Ostffyasszonyfa és Sárvár között, ahol korábban gázolás miatt nem jártak a szerelvények – közölte a Mávinform kedd reggel az MTI-vel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában