Lukácsháza

2017.09.13. 05:37

Példaértékű összefogás a lukácsházi óvodában

A Gyöngyház Óvoda szülői munkaközössége jótékonysági játékvásár megszervezésébe kezdett május utolsó napjaiban. A teljes bevételt az óvoda tornatermi eszközeinek bővítésére ajánlották fel.

Vas Népe

A gyermekek új eszköze kül- és beltéren is használható       Fotó: VN

A vásár sikeresen zárult, és az összegyűlt adományokból egy, az óvoda vezetése által választott, kül- és beltéren egyaránt használható tornaszert vásároltak. Az eszköz fejleszti a gyermekek kéz- és lábkoordinációját, miközben felejthetetlen élményekkel gazdagodhatnak.

A szülői munkaközösség ezúton is szeretné megköszönni mindazoknak a támogatását, akik hozzájárultak az eszköz megvásárlásához.

A gyermekek új eszköze kül- és beltéren is használható Fotó: VN

A Gyöngyház Óvoda igyekszik minden feltételt megteremteni a gyermekek megfelelő fejlesztéséhez és programjaikkal színesíteni az oda járó ovisok mindennapjait. Így lesz ez szeptember

15-én és 16-án is, hiszen ekkor rendezik meg a lukács-házi szüreti mulatságot, amely felvonulással veszi kezdetét.

A menetben részt vesznek az óvodások is az általuk feldíszített traktorokkal, az egyes megállóhelyeken pedig közös produkciókat mutatnak be.

Az intézmény saját szervezésében pedig meghirdették a madárijesztők versenyét. Erre a rendezvényre várják a szülők és a gyermekek közös bábjait, valamint a csoportok által közösen elkészített alkotásokat.

Az elkészült remekműveket kiállítják az óvoda előtti téren, ahol mindenki megszemlélheti és szavazhat a neki legjobban tetsző, legkreatívabb madárijesztőkre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában