TÁPLÁNSZENTKERESZT tündérkertje

2017.09.29. 20:50

Új fákat telepítettek Táplánszentkereszt tündérkertjében

Újabb fákkal bővült a táplánszentkereszti tündérkert. Szent Mihály napja adta a tegnapi programsorozat apropóját: a kertrendezés is belefért.

Pungor Csaba

Hering Enikő, Heringné Rendek Henrietta és Hering Karolin is ültettek egy fát a tápláni tündérkertben Fotó: Unger Tamás

Több család is kilátogatott a tündérkertbe tegnap délután: egyrészt megöntözték a korábban ültetett fákat, másrészt pótolták az időjárás tépázta csemetéket. Aztán több újat is telepítettek: összesen négy új csemetét költöztettek a Rákóczi Ferenc utcában kialakított kertbe. A gyerekek és szüleik nagyon élvezték a közös munkát: együtt ástak, öntöztek. A tegnapi volt a harmadik alkalom, hogy közös kertgondozásra gyűltek össze a helyiek.

Hering Enikő, Heringné Rendek Henrietta és Hering Karolin is ültettek egy fát a tápláni tündérkertben Fotó: Unger Tamás

Több család is kilátogatott a tündérkertbe tegnap délután: egyrészt megöntözték a korábban ültetett fákat, másrészt pótolták az időjárás tépázta csemetéket. Aztán több újat is telepítettek: összesen négy új csemetét költöztettek a Rákóczi Ferenc utcában kialakított kertbe. A gyerekek és szüleik nagyon élvezték a közös munkát: együtt ástak, öntöztek. A tegnapi volt a harmadik alkalom, hogy közös kertgondozásra gyűltek össze a helyiek.A kerti munka után a résztvevők átsétáltak a művelődési házhoz, ahol a Lufi együttes gyermekműsorral, majd a Tavaszi Szél Citerazenekar lépett színpadra. Várta a kicsiket és a nagyobbakat kézműves-foglalkozás is. Az időjárás kegyes volt a Szent Mihály-napi programsorozathoz: kellemes, napsütéses estét tölthettek együtt a táplánszentkeresztiek a művelődési ház udvarán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában