Moziajánló

2017.10.04. 17:52

Ezek a filmek várják önt a héten a Vas megyei mozikban

Horváth Iza

Szárnyas fejvadász 2049

2019-ben egy szárnyas fejvadász, aki a replikánsok után vadászik különös felfedezést tesz, 10 évvel később pedig egy másik fejvadász újabb rejtélyre talál. Ha kiderül ez a titok, felforgathatja ami a földi társadalomból maradt. Fel kell kutatnia a rendőrség egyik régi emberét, aki 30 éve eltűnt a felszínről, és senki nem tudja hol van.

A Lego Ninjago film

Ninjago kis szigetét egy titokzatos ellenég támadja meg. Hat nindzsa, aki minden éjjel harcba száll, legyőzi őket.

A nidzsákat senki nem ismeri, senki nem sejti kik ők.

Az

Stephen King egyik leghosszabb művének második adaptációját hozták el idén a mozik. A bemutatót hatalmas marketingkampány előzte meg, ráadásul a film előzetesét több mint harminchat millióan tekintették meg néhány hónap alatt.

A történet szerint, Derry városából folyamatosan tűnnek el a gyerekek, köztük főhősünk Billy öccsének, George-nak is nyoma veszik. A fiú meg akarja találni testvérét, így barátaival nekivág a csatornának, hiszen úgy tudják: a kisfiút ott látták utoljára. Arra azonban ők sem számítanak, hogy egy természetfeletti lény, a bohócruhás Pennywise áll az eltűnések mögött, aki a gyerekek félelmeiből nyeri erejét.

A film az ijesztgetés mellett a gyerekkorról és a felnőtté válásról is mesél, mindezt érdekes karakterekkel megfűszerezve – így nem csoda, hogy hatalmas sikert aratott a mozikban.

Óriásláb fia

A rajzfilmek sem maradhatnak ki a felsorolásból, hiszen nincs is jobb a családi mozizásnál! A belga mese hihetetlenül aranyos szereplőkkel operál, ráadásul egy nagyon szép történetet mesél el.

A filmben a tizenhárom éves, kissé különc Adam indul útnak, hogy felfedezze eltűnt édesapja titkát. A kaland során kiderül, hogy apja nem más, mint a legendás Óriásláb. Az édesapa azért menekült az erdőbe, hogy megvédje családját az őt üldöző nagyvállalat vezetőjétől, aki félelmetes kísérleteket akar végrehajtani rajtuk.

A rajzfilm fókuszában az apa-fia kapcsolat áll – az ahogyan megpróbálják bepótolni az elveszett éveket.

Barry Seal: A beszállító

Ez Tom Cruise új filmje, amelyben igaz történetet dogoznak fel.

A történet egy Barry Seal nevű amerikai pilótáról szól, aki drogot és fegyert szállított repülőin, majd végrehajtotta az amerikai történelem egyik legnagyobb titkos akcióját.

Egyenesen át

Néhány orvosi egyetemi tanuló elképesztő és eszement kísérletre szánja el magát. Az érdekli őket, hogy mi történik a halál után. Próbaképpen meghalnak laboratóriumi körülmények között, a barátaik pedig ott vannak mellettük, hogy újraélesszék őket.

Mivel átjutottak a túloldalra és visszajöttek, magukkal hoztak valami olyat, amire senki nem készült fel.

Tulipánláz

A 17. században, Amszterdamban járunk. Házasságra kényszerítik Sophiát aki árva lett. A férj egy vagyonos és befolyásos kereskedő lenne. Ez megteremtené a lány számára az anyagi biztonságot, de nem lenne boldog a férfi mellett. A férfi portrét festet Sophiáról, aki szerelembe esik a fiatal festővel. Hogy elmenekülhessenek együtt, mindent kockára tesznek és beszállnak a tulipánhagyma-üzletbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában