tisztelet

2017.10.15. 14:29

Házaspárokat és születésnaposokat is köszöntöttek Nicken az idősek napján

A jubiláló házaspárokat és az idén kerek születésnapot ünneplőket is köszöntötték a településen az Idősek Napja alkalmából.

Cseszkó Tamás

Ágh Péter országgyűlési képviselő Nicken, az Idősek Napi rendezvényen Fotó: Ohr Tibor

Csorba József, a település polgármestere szép számú hallgatóság előtt fejezte ki tiszteletét a hely nyugdíjas közösségnek, mint mondta, óriási tisztelet illeti azokat az idős embereket, akiknek sokat köszönhet a település. –Őszinte szívvel kívánom, hogy a szép korúak felé irányuló figyelem ne csak a jeles napokon, hanem az év 365 napjában megmutatkozzon -hangzott el.

Ágh Péter országgyűlési képviselő Nicken, az Idősek Napi rendezvényen Fotó: Ohr Tibor

A rendezvényen részt vett Ágh Péter, Nick országgyűlési képviselője is, aki hangsúlyozta, a nicki idősek is bizonyították, hogy lehet rájuk számítani. – Abban a korszakban éltek, amikor bizony nem volt könnyű helyzetben az ország, Önök voltak azok, akik újjáépítették a hazát, ezért köszönet jár mindenkinek – hangsúlyozta a képviselő. A rendezvényen köszöntötték a jubiláló házaspárokat és a kerek évfordulót ünneplőket, majd Novák Elemér, a Sziporkázó nyugdíjasok, valamint Bodnár Attila és Pap Rita műsora tette feledhetetlenné a délutánt. A rendezvényt közös vacsora zárta, a jó hangulatról Varga Gyula gondoskodott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában