karikagyűrű

2017.10.14. 10:30

Két gyűrű mind felett- nem mindegy milyet választunk egy életre!

Nem mindegy, hogy hol és miben mondjuk ki a boldogító igent, ahogy az sem, milyen karikagyűrűt választunk. Azok egy életre szólnak.

Boros Patrícia

Nem mindegy, milyen gyűrűvel lepjük meg a párunkat. Képünkön: Királyné Jurasits Annamária és Darmos Ádám Fotók: Unger Tamás

 

Nem mindegy, milyen gyűrűvel lepjük meg a párunkat. Képünkön: Királyné Jurasits Annamária és Darmos Ádám Fotók: Unger Tamás

- Nagyon divatosak a klasszikus, letisztult formájú gyűrűk. Keresett a domborított fazon, egyre jobban hódítanak a szögletes darabok is. Azok különféle színekben kaphatók. Van, aki sárgaaranyat szeretne, más a sárga-fehér vagy vörös-fehér kombináció mellett dönt – mondta el Királyné Jurasits Annamária, az egyik Fő téri ékszerbolt eladója. Hozzátette: gyakori, hogy a hölgyek olyan gyűrűt választanak, amely hasonló a párjukéhoz, ám egy-egy szépen megmunkált, fehér, csillogó kő is díszíti az ékszert. A barokkos minták már kimentek a divatból, viszont sokan döntenek a gravíroztatás mellett. Ők elsősorban dátumot, nevet vagy becenevet vésetnek az ékszerekbe. Nem egyszerű kiválasztani a tökéletes eljegyzési gyűrűt, de a szakértő szerint nem kell túl sokáig sem gondolkodni rajta. Ha egy kicsit követjük a trendeket, akkor a hatás biztosan nem marad el.

Bőven van választék: a fényes modellektől kezdve az apró köveseken és mintásokon át egészen a matt darabokig

- A hölgyek körében nagyon népszerűek az egyköves modellek, persze azokból is számtalan variáció létezik. Nagy sláger manapság a sárga- és a fehérarany. Az pedig, hogy milyen és mekkora követ választ a foglalatba valaki, ízlés és persze pénztárca kérdése – egészítette ki Varga Lászlóné, az üzlet másik eladója.

Érdemes meggondolni, hogy az ékszert laposabb vagy kiemelkedőbb kő díszítse. Míg előbbi szolidabb eleganciát ad, utóbbi szinte azonnal az ujjunkra tereli a kíváncsi tekinteteket. Ha életünk párja rajong a csillogásért, akár kövekkel végigfuttatott típussal is meglephetjük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában