egy kis vigasság

2017.10.12. 21:51

Mulatsággal, bolondesküvővel zárult Szombathelyen az idősek hete

Méltóképpen zárták az Idősek hete programsorozatot a szépkorúak. A szüretet (is) idéző eseményen többen megcsillogtatták színészi vénájukat. 

Pusztai Krisztina

Ara és ura: Pikl Lajos és Tóth Lászlóné Fotó: Nagy Jácint

- Ó, kedvesem, mi szívesen bolondozunk, minden mókában benne vagyunk – mondta Pikl Lajos menyasszonynak öltözve. Fátyla egy darab függöny volt (reméljük nem hiányzott sehonnan). Mellette állt Tóth Lászlóné, a leendő férj: rajzolt bajusszal. Szüreti mulatság zajlott a Váci utcai idősek klubjában. A tegnap délutáni kikapcsolódással zárult az Idősek hete programsorozat a megyeszékhelyen. Az öt szombathelyi klubból csaknem hatvanan gyűltek össze .

Ara és ura: Pikl Lajos és Tóth Lászlóné Fotó: Nagy Jácint

- A már hagyománynak számító vigasság jó alkalom arra, hogy tartalmasan töltsék el az időt a szépkorúak, ismerkedjenek más klubok tagjaival – mondta el Kergyikné Léránt Erika, programszervező. – Ez a második otthonunk – reagált gyorsan a vőlegény, Tóth Lászlóné – így sokkal gyorsabban megy az idő, szellemileg is felfrissülünk – tette hozzá. A bolondesküvő előtt (másik) vidám jelenetet is láttunk, Pokornyi Jánosné és Abajkovics Jánosné „Traccslányokként” léptek fel, nagy sikert arattak, akárcsak ara és ura.

Szem nem maradt szárazon a nevetéstől, a lagzit is megtartották élőzenével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában