dr. Hende Csaba

2017.10.03. 15:41

Nézzen be velünk dr. Hende Csaba alelnöki irodájába!

BUDAPEST Hétfőn ünnepélyes keretek közt az Országgyűlés törvényalkotásért felelős alelnökének választottak dr. Hende Csabát.

Cseszkó Tamás

sdfbsdfbsdfbsd Foto: sdf

A Magyar Országgyűlés 150 igen és 2 nem szavazattal választotta meg dr. Hende Csabát, Szombathely országgyűlési képviselőjét a törvényalkotásért felelős alelnöknek. Azzal együtt két fontos feladatot kapott még a politikus: ő lesz a törvényalkotási bizottság elnöke, valamint a Fidesz frakcióvezetőhelyettese is.

- Óriási megtiszteltetés volt, amikor Orbán Viktor miniszterelnök javaslatára a Fidesz frakcióülésén ellenszavazat nélkül támogattak a képviselőtársaim – mondta el lapunknak dr. Hende Csaba, aki tegnap már be is költözött az alelnöki irodába, és áttekintette a következő időszak legfontosabb feladatait.

- Az őszi törvénykezési időszakban az általam vezetett bizottság lesz a jogalkotás motorja – árulta el az alelnök. Hozzátette: több fontos téma kerül a parlament elé.

Dr. Hende Csaba arról is beszélt, hogy természetesen továbbra is keményen kíván dolgozni a választóiért.

- Sok a teendőnk annak érdekében, hogy Szombathely és a körzetembe tartozó 11 kistelepülés továbbra is fejlődjön. Ahogy eddig, úgy a jövőben is azt tartom fő feladatomnak, hogy képviseljem az emberek érdekeit – árulta el az alelnök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában