Szépkorúnak kedveskedtek

2017.11.08. 21:20

90 éves lett Katalin néni

Otthonában köszöntötte a napokban a város polgármestere a szépkorú Katalin nénit, aki nagyon örült a kedvességnek. 

SZMK

 

Miltényi Dénesnét 90. születésnapja alkalmából otthonában köszöntötte dr. Puskás Tivadar polgármester Fotó: SZMK

Miltényi Dénesnét köszöntötte 90. születésnapja alkalmából dr. Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere. Katalin néni Nagykanizsán született, szép gyermekkorra emlékszik vissza. Édesapja mozdonyvezető volt, majd mint állomásfőnök ment nyugdíjba. Édesanyja háztartásbeliként öt gyermeket nevelt fel, teljes odaadással. A szülők gyermekeiket igyekeztek kitaníttatni, Katalin néni az elemi és polgári osztályok után kereskedelmi középiskolában végzett. Az építőiparban helyezkedett el könyvelőként, végigjárta a ranglétrát. Egész életében dolgozott. Szakszervezeti tagként tevékenykedett. A megyei tanács pénz-ügyi osztályát vezette tíz éven keresztül, 1982-ig, amikor nyugdíjba ment.

Nagyon jó fizikai, mentális állapotnak örvend. Mindenben ellátja magát, jókedvű, független asszony. Leánya negyven éve Ausztriában él, tanárként dolgozik. Naponta beszélnek telefonon, nagyon jó a kapcsolatuk. Katalin néni örült a köszöntésnek és a kedves szavaknak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában